Helt naturligt!

Go´ eller dårlig morgen? DU bestemmer!

Hi alle!

Vi har før skrevet om morgenmad, men det jeg egentlig synes er vigtigt at gøre klart er, at du i realiteten selv bestemmer om du får en god eller dårlig morgen. Hvad du putter i munden fra morgenstunden af, spiller en stor rolle i, hvordan din morgen bliver. Jeg har nemlig selv erfaret, at hvis jeg ikke når at få min morgenmad inden jeg tager i skole, bliver jeg oftes mere træt og sur i løbet af dagen.  Når jeg vågner om morgen, er morgenmad ikke ligefrem det første jeg har lyst til, men fordi jeg ved, at jeg får det bedre i løbet af dagen spiser jeg som regel altid morgenmad. 

Min morgenmad består af: en portion gluten-fri havregryn, en teske rå chia-frø toppet med brombær, granatæblekerner, blåbær og økologisk skummemælk. 

Ved siden af, drikker jeg saften fra en citron blandet op med et iskoldt glas vand. 

– Vær dog lige opmærksom på, at det kan give syreskader på tænderne, hvis ikke du passer på. Jeg bruger altid et sugerør for at mindske risikoen for syreskader.

Det er hvad der fungerer bedst for mig om morgen!  Håber det kan give jer lidt inspiration til jeres egen morgenmad!

Laura & Johanne 🙂

 

IMG_0212

IMG_0213IMG_0214

2

  • Har også læst at chia-frø skulle være rigtigt gode og sunde for kroppen. Den der blanding skal jeg helt klart prøve en dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Johanne

      Det smager også helt fantastisk 🙂

      Laura & Johanne

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt naturligt!