''Luk munden og let røven''

Helt naturligt!

Hey girls,

Vi vil lige dele vores aller bedste skønhedstip med jer! Akacie honning! Man skulle ikke tro det, men det er 1000 gange bedre end dyre, dyre ansigtsmasker. Det smøres bare på renset tør hud og vaskes af 10-15 min. efter. Akacie honning kan både bruges til at rense og fugte huden, winwin! Hudorme vil mindskes allerede efter første gang, så for jeres egen skyld, try it!

 Jeg bruger det altid efter en lang dag i skole, først fjerner jeg min make-up, og derefter smører jeg et tykt lag honning i ansigtet.  Jeg lader det sidde i en 15 minutters tid. Min hud har det fantastisk efterfølgende! 

Honning er bakterie dræbende og skulle eftersigende også have en positiv effekt på andre ting som betændelse i sår, ondt i halsen, diarré, tænder, dårlig ånde, mavesår og sidst men ikke mindst tømmermænd!
Og så smager det rigtig dejligt at komme en smule i sin fromage frais/skyr om morgenen, så bliver den søde smagssans også tilfredsstillet. We love it! 

Økologisk akacie honning, kan købes i helt alm. supermarkeder.

Økologisk akacie honning, kan købes i helt alm. supermarkeder

Fandt lidt fakta om honnings andre effekter i artiklen her: http://samvirke.dk/miljoe/raad-og-tips/ting-honning-maaske-kan-kurere.html

Rigtig mange knus
Laura & Johanne

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''Luk munden og let røven''