Løbetur ved stranden

Et besøg i helsebutikken!

IMG_0206

 

For et par uger siden var jeg forbi Klidmosteren i Hillerød (helsekostbutik), hvor jeg fik købt nogle lækre ting! Dette er bare en lille del af hvad jeg kom hjem med. Jeg kan aldrig styre mig når det kommer til lækre, sunde og økologiske sager. 

Kokosvand

For omkring en måneds tid siden begyndte jeg at indrage kokosvand til min daglige kost.  Der har været mange meninger omkring kokosvand, om det har nogen positiv effekt på kroppen eller ikke? Det har et rigtigt lavt fedt indhold i forhold til ren kokos eller kokosmælk, hvilke gør, at det ikke indeholder særlig mange kalorier.

Personligt fungere det godt for mig. Min hud er blevet pænere og jeg føler også, at jeg har mere energi også smager det dejligt i en smoothie. Jeg plejer normalt at tilsætte lidt i min smoothie om aften eller bare drikke det rent, det har dog en lidt speciel smag hvis man får for meget. Du kan købe kokosvand i specielle supermarkeder, på nettet eller helsekostbutikker. 

– Vær opmærksom på at købe den helt rene udgave dvs. 100% ren kokosvand, da visse firmaer tilsætter sukker eller konserveringsmidler.

Chia frø

Chia frø er et 100% natur produkt med høj koncentration af omega-3 fedtsyrer og kostfibre. Chia frø indeholder 8 gange mere omega-3 end laks og 30% flere antioxidanter end blåbær, også spiller det en stor rolle for et sundt hjerte og kredsløb. Jeg plejer at tilsætte en skefuld til min smoothie, du kan også bruge det til bagning eller i din morgenmad.

Quinoamel 

Quinoa bliver ofte sammenlignet med kornsorter, men det er egentlig frø. Quinoa er en fantastisk kilde til protein og plantenæringsstoffer. Quinoamel er malede quinoa frø som er glutenfri fra naturens side. 100 gange bedre end hvedemel! Det er godt at bage med b.la. brød og kager, vær dog opmærksom på, at melet ikke er helt smagsneutralt. Det har en lidt bitter eftersmag så suppler evt. med en anden slags mel.

Laura & Johanne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbetur ved stranden