Udendørstræning

Løbetur ved stranden

 

IMG_0202

IMG_0196

 

Vi kender alle sammen følelsen af sofaen der lokker lidt for meget, men i søndags havde jeg den bedste løbetur i lang tid.

Jeg er normalt ikke en super løber, dog løber jeg et par gange om ugen for sundhedens skyld, men jeg foretrækker helt sikkert holdsport til hver en tid. Efter et par år med løbetræning på skemaet er jeg kommet i meget bedre form. Det er stadigvæk ikke min ynglingssport, men som konditionstræning er det rigtig effektivt.

Søndag eftermiddag løb jeg en tur nede ved stranden. Det var en fantastisk tur med en helt fantastisk udsigt som motiverede mig endnu mere til at yde mit absolut bedste.  Jeg løb i 40 min., det skal dog lige pointeres, at det blæste ekstremt meget, og det er betydelig hårdere end at løbe på grus eller asfalt.

Men prøv det for at gøre din løbetur mere spændende! Det er super befriende.

Go´tur!

Laura & Johanne

2

  • Excellent blog right here! Additionally your web site rather a lot up fast! What host are you the usage of? Can I get your associate hyperlink to your host? I desire my website loaded up as quickly as yours lol

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Johanne

      Hi Nauru!

      Thank you very much, about our host, we are user of a danish website called ” Bloggers Delight ” Here is the link: https://bloggersdelight.dk/

      Hope you figure it out!

      Laura & Johanne 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udendørstræning