Lækre produkter!

Hjemmetræning, ingen dårlige undskyldninger!

Her er vores bud på træningsudstyr til træning derhjemme, selvfølgelig ikke et must for at træne hjemme.

Hvis du ikke kan finde tid til at tage i fitness, er det ikke nogen undskyldning for bare at droppe træningen helt. Hvis du kun har 1/2 time inden du skal videre med lektier eller andre ting, kan hjemmetræning være en løsning. På billedet har vi samlet lidt udstyr som gør hjemmetræningen lidt lettere og sjovere. I stedet for at kæmpe sig igennem en masse maveøvelser er hulahop-ringen et godt alternativ. 10 min dagligt i en måned giver synlige resultater + det også styrker ryggen. De findes i flere vægtklasser og prisklasser, så spørg endelig hvis I har spørgsmål.
Måtten er god til diverse øvelser på gulvet som f.eks. mave og rygøvelser. Sjippetorvet er virkelig en favorit hos os! Der bliver forbrændt en masse kalorier og hvis tiden ikke er til en løbetur så er 10-15 min. sjipning virkelig godt givet ud. Det kan være sjovt og udfordrende at lave forskellige trin og serier imens man sjipper. Man forbrænder mellem 100-120 kalorier ved 10 minutters sjipning, var der nogen der sagde sæt i gang?? 😉
Håndvægtene er også gode til diverse øvelser det bare om at finde inspiration på nettet og komme i gang. Den blå elastik der ligger på måtten, måske lidt svær at se, er vi også ret stor fan af. Sæt den om dine ankler og gå med spredte ben med siden til, det kan virkelig mærkes i ballerne!

Så vi må hellere i gang,

God jul til jer alle, største knus og julekys

Laura & Johanne <3

2

  • Cecilie

    Hvor har du købt dine trænings ting ??? <3 <3 Super indlæg btw ! 😉 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Laura Johanne

      Hej Cecilie,
      Hulahop-ringen er købt i netto, for noget tid siden. Men det er faktisk ikke længe siden jeg så, de havde dem igen, så måske du kan være heldig at finde en dér. Ellers plejer de fleste sportsforretninger at have dem eller de kan købes på nettet. Håndvægte, sjippetov og træningselastik kan fås i diverse sportsforretninger eller over nettet. Et sjippetov koster ca. 130 kr. og træningselastikken kan fås for en 20’er. Da jeg ikke selv har købt håndvægtene ved jeg ikke hvad de har kostet, men de findes sikkert i mange prisklasser. Et bud ville være 200-400 kr.
      Tusind tak for din ros,
      God jul,
      Knus Laura & Johanne <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre produkter!